Den 18 november drar På Spåret igång igen i SVT. I det tredje avsnittet gästar Isabella Lundgren husbandet Bo Kaspers Orkester. Tävlar gör paren Niklas Källner och Lena Nordlund som möter Marie Agerhäll och Fritte Fritzson.

Utöver Isabella så medverkar också Darin, Loreen, Léon, Laleh, Icona Pop, Stella Explorer och Albin Lee Meldau, Sarah Dawn Finer, Astrid S, Marie Bergman, Tommy Körberg och Helen Sjöholm som gästartister i säsongens program. Husbanden i år är Bo Kaspers Orkester, MOR, Smith & Thell och Benny Anderssons Orkester.

Isabella Lundgren är en av Sveriges absolut främsta sångerskor och en artist i världsklass. Med en fantastisk röst och unik intensitet har hon, som få, förmågan att trollbinda sin publik. Hon har gjort flera hyllade album och har uppträtt i bland annat ”Idrottsgalan”, ”Bingolotto” och i SVT:s Nyårsfirande från Skansen. I somras gjorde hon en uppmärksammad hyllningskonsert till Judy Garland tillsammans med Kungliga Filharmonikerna.

Denna gudabenådade sångerska som är bland det bästa som hänt den svenska jazzscenen. Låt mig bara få säga att Isabella Lundgren har ett allvar som är unikt. Hon får liksom tiden att sakta ner bara genom att vara. Det kallas väl för utstrålning och närvaro. Och sedan sjunger hon ju fantastiskt.
Dan Backman, SVD

Hon har verkligen en fantastisk röst. Det är VÄLDIGT bra. Man måste nästan ha den erfarenheten i botten för att kunna sjunga ”så enkelt”.
Jan Gradvall, Nyhetsmorgon TV4

facebookinstagramyoutubespotify